2021. február 13., szombat

Titokzatos lény észlelés Mexikóból

 Titokzatos lényt kaptak lencsevégre Mexikóban, a képet egy külföldi csoportban osztották meg, azon tűnődve, hogy mégis miféle kreatúrával hozta össze őket a sors. Na de inkább nézzük a képeket és elemezzük ki időhúzás helyett, íme:




Tehát itt a képek, ahogyan az látható, a lény leginkább egy főemlősre emlékeztet, arcán fekete szőr és/vagy bőr lehet, a bőr elméletet alátámasztani látszik, hogy a keze csupasznak látszik, és az is fekete, pont mint az arca, ez a bőrszín egyébként a legtöbb hasonszőrű majomféle állatra jellemző, ez miatt a sötétben nem látszanak jobban az arcvonásai, az orra, a szája stb. egyedül pusztán a fényt visszaverő szemei tűnnek fel. 
Feje körül egy kapucnira emlékeztető világosabb rész figyelhető meg, úgy vélem, hogy ez nem más, mint puffadt szőr, amely szintén több majomfajnál is előfordul ilyen-olyan formákban, így nem is tűnik annyira bizarrnak, tekintsünk hát meg pár hasonlatos fejdísszel rendelkező főemlőst, természetesen biztosan nem ezeket a fajokat ábrázolja a fotó, de a fejdíszre jó példák és hasonló kialakulhatott más, általunk nem ismert fajnál is.

Galléros pávián(Papio hamadryas), Gyapjasfejű tamarin(Saguinus oedipus), Dzseládapávián(Theropithecus gelada)

Vessünk egy pillantást testének többi tájékára is, magát a testet rövidebb, valamivel világosabb barna vagy szürke bunda fedheti, mivel elüt az arc és a kéz bőrének feketeségétől. Végtagjaiból pusztán a láb hosszára lehet következtetni biztosan, ugyanis az egyik oldalon eláll a fa törzsétől, ebből látható, hogy vékony, és hosszú lábai vannak, semmi olyat nem látni rajta, ami miatt ne lehetne a földi fauna tagja.
Lehetséges, hogy ez a teremtmény egy ritka, új, eddig ismeretlen főemlős faj, mely a fák lombozatában rejtőzve tölti életét? Elképzelhetőnek találom, sőt ez az első elmélet tűnik számomra a leglogikusabbnak... 
Ám tudjátok mire hasonlít még? 
Bizony, a Flatwoods-i szörnyre! 

A Flatwoods-i szörny 

Bár gondolom sokaknak ez ugrott be rögtön a kép láttán. 
Tehát van egy furcsa lényünk Mexikóból, mely a Flatwoodsi szörnyre rettentően hasonlít, lehet igazából egy faj felelős mindkét észlelésért? A probléma az, hogy a Flatwoods-i események Virginiában történtek, több száz kilométerre Mexikótól, tehát-
Ha egy faj a kettő, akkor a lehetőségek, hogy hogyan került Virginiába:

-Mexikóból valahogy elkóborolt Virginiáig egy magányos példány és tényleg csak egy hétköznapi állat amit nem ismerünk (van ilyen, hazánkban is láttak már lundát, igaz, az egy repülő állat)

-A lény "nem evilági" hanem valami általunk nem ismert jelenség során a saját világából (párhuzamos univerzumok stb.) került ide, ugye ha ez igaz lenne, bárhol megjelenhetne véletlenszerűen ugyan az a faj, így akár Virginiában is.

Ti mit gondoltok? Amennyiben a képek valósak, mit sikerült megörökítenie a szerencsés szemtanúknak? Egy lényt valami másik világból? Vagy egy ritka és különleges, tudomány számára ismeretlen főemlőst? 

Írjátok meg kommentben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése